Ősz 2020 

Hölgyek, itt az újdonság a húgyutak nem komplikált fertőzése ellen!  

Itt van az ősz és vele együtt a vénasszonyok nyarának meleg napjai, de a hideg, esős hétvégéi is. A hirtelen hőmérséklet és páratartalom változások következtében a csökkent immunitás sok nő számára húgyúti fertőzés kialakulásához vezethet. A családi kirándulás után jelentkező kellemes fáradtság helyett hirtelen az ismert szaladgálást a mosdóba, az égéssel és gyorsan erősödő fájdalommal járó vizelést visszük haza.

Magára ismert?

...de semmi vész, a megkönnyebbülés közel van... 

Kedves lányok és nők, próbálják ki a húgyúti fertőzések megelőzésére szolgáló vény nélkül kapható készítményt!

Az UTIPRO® PLUS -t már a fertőzés első tüneteinek jelentkezésekor elkezdheti szedni, de nagyon praktikus a megelőzésként történő szedése, azaz naponta 1 kapszula szedése 15 napon keresztűl

Statisztikák szerint a 24 év alatti nőknél háromból egyet már kezeltek a húgyúti fertőzés miatt és több, mint a fele legalább egyszer az életében már túl lesz legalább egy fertőzésen. Ritka esetben a fertőzés nagyon kellemetlen és fájdalmas is lehet, azonban a többsége komplikáció mentes és rövid gyógyulási idő alatt lezajlik. Ismétlődő fertőzések vezethetnek gyakori munkaképtelenséghez, emelt antibiotikum-szedéshez, és ennek következtében az életstílus kényszerű változásához. Ismétlődő fertőzés után sokan tanácstalanok, és inkább kerülik azokat a tevékenységeket, amelyek látszólag táplálják ezen problémákat. Elfogadják azt a megállapítást, hogy egyszerűen „fogékonyak” a fertőzésre, de kevesen tudják, hogy a fertőzés valódi oka (az esetek akár 80%-ban) a sokszorosan túlszaporodott bélbaktériumok (főleg az E. Coli baktérium). Ezen baktérium a bélflóra egyik legfontosabb képviselője és a jelenléte elengedhetetlen a bélben zajló emésztési folyamatok normális lefolyásához. Azonban, ha a bélben túlszaporodik és bekerül a húgyúti rendszerünkbe, nem kis problémákat okoz.

Mit lehet ez ellen tenni?

A megoldás a természetes anyagokat tartalmazó gyógyászati segédeszköz, az UTIPRO® PLUS használata. Ez az eredeti készítmény kettős hatással bíró újdonság, amelynek a hatása mind a bélrendszerben, mind a húgyhólyagban megjelenik. Bélben a xyloglükán és a zselatin fejti ki hatását, melyek a kapszula bevétele után változatlan formában haladnak át a gyomor savas környezetén keresztül, majd a bélnyálkahártya hámsejtjein védő biofilm réteget képeznek. Mechanikusan hat és megakadályozza az E. Coli baktérium uropatogén törzseinek a megtapadását, szaporodását és a húgyútak felé történő vándorlását. A xyloglükánnak hasonló az összetétele, mint a természetes bélnyálkának, ezért úgy is viselkedik. Nem gátolja a tápanyag, a víz vagy a gyógyszereknek a mozgását a bélrendszerben és azok felszívódását sem befolyásolja. Egyúttal helyreállítja a bélhámszövetnek (bélfelületnek) a természetes élettani funkcióját.

Az UTIPRO® PLUS másik hatása a húgyhólyagban jelentkezik, amely a készítmény hibiszkusz  és a propolisz virágainak a tulajdonságán alapszik. Mindkét természetes anyag szerves savakban gazdag, amelyek vizelet a pH értékét csökkentik (vizelet savanyítás) és ezáltal a baktérium számára a szaporodásukhoz kedvezőtlen környezetet teremtenek.  

Az UTIPRO® PLUS nem tartalmaz sem a D-mannózt sem tőzegáfonyát, természetes alapon működik, és hatása klinikai kutatásokkal alátámasztott. A nem komplikált (láz nélküli, erősszag nélküli vizelet vagy a nem véres vizelet esetén) akut probléma esetén a klinikai vizsgálatok alapján 5 napon keresztül naponta 2 kapszula szedése javasolt. Az UTIPRO® PLUS klinikai vizsgálatainak eredményei igazoltak az ismétlődő megbetegedés esetén is, ahol megelőzésként javasolt 15 napon keresztül naponta 1 kapszula szedése. A kapszula szedését több alkalommal, több cikluson keresztül is meg lehet ismételni.

Egyszerűen tegye be az UTIPRO® PLUS-t a házi elsősegélydobozába, hogy a húgyúti fertőzés első kellemetlen tüneteinek jelentkezésekor bármikor kéznél legyen. Az UTIPRO® PLUS újdonság a piacon, amit érdemes kipróbálni!

Minden gyógyszertárban vény nélkül, egészségpénztári kártyára is megvásárolható!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!