Tavasz az Utipro® plus-szal

Hölgyeim, itt az újdonság a húgyutak nem komplikált fertőzése ellen!  

A természet lassan ébredezik, a fagyokat felváltották a kellemes nappali hőmérsékletek és mi is valahogy vidámabbak lettünk. A garázsból elővesszük a kerékpárokat, a kerti eszközöket vagy a virágládákat és örülünk, hogy végre kimozdulhatunk!

Azonban vigyázat!! A nagy hőingadozások könnyen okozhatják az immunrendszerünk hirtelen legyengülést majd az azt követő húgyúti fertőzés kialakulását. A tavaszi szellő kellemes mámora helyett hirtelen jelentkezhet a sűrű vizelési inger, gyakori szaladgálás a mosdóba és az égéssel majd gyorsan erősödő fájdalommal járó vizelés. Magára ismert? Amennyiben igen, próbálja meg ezt elkerülni!

Az Utipro® plus-t már az akut fertőzés első tüneteinek megjelenésekor elkezdheti szedni, naponta 2 kapszula szedése javasolt 5 napig. Ugyanilyen fontos a fertőzés megelőzéseként történő szedése is, naponta 1 kapszula szedése javasolt 15 napig.

A statisztikák szerint a 24 év alatti nőknél háromból egy szenvedett már a húgyúti fertőzésben és több, mint a fele legalább egyszer az életében fertőződik meg. Ritka esetben a fertőzés nagyon kellemetlen, fájdalmas és akár súlyos is lehet. Szerencsére az esetek nagy részében a fertőzés komplikációmentes és a gyógyulási idő is rövid. Az ismétlődő fertőzések gyakran vezetnek munkaképtelenséghez, emelt antibiotikum-szedéshez és ennek következtében az életstílus kényszerű váltásához is. Az ismétlődő fertőzés után sokan átértékelik az addigi életvitelüket, tevékenységüket és inkább kerülik azokat a tevékenységeket, amelyek látszólag elősegítik ezen problémák megjelenését. Sokan úgy gondolják, hogy egyszerűen „fogékonyak” a fertőzésre, de kevesen tudják, hogy a fertőzés valódi oka (az esetek akár 80%-ban) a sokszorosan elszaporodott bélbaktériumok (főleg az E. Coli baktérium). Ezen baktérium a bélflóra egyik legfontosabb képviselője és a jelenléte elengedhetetlen a bélben zajló emésztési folyamatok normális lefolyásához. Azonban, ha a bélben túlzott mértékben elszaporodik és bekerül a húgyúti rendszerbe, nem kis problémákat okoz.

Mit lehet ez ellen tenni? A megoldás a természetes összetevőket tartalmazó készítmény, az Utipro® plus használata. A készítmény összetevői: xiloglükán (természetes poliszacharid), zselatin, hibiszkusz és propolisz.

Az Utipro® plus eredeti, új készítmény (gyógyászati segédeszköz), amely kettős hatással rendelkezik. Hatása mind a bélben, mind a húgyhólyagban megjelenik. A bélben a xyloglükán - zselatin fejti ki a hatását, amelyek a szer bevétele után változatlan formában haladnak át a gyomor savas közegén és a bélrendszeren. Mechanikusan egy védő biofilmet képeznek, amelyek megakadályozzák a kórokozó E. Coli baktérium bélnyálkahártyán történő megtapadását, szaporodását és a húgyúti rendszer felé történő terjedését.

A xyloglükánnak hasonló az összetétele, mint a természetes bélnyálkahártyának, ezért úgy is viselkedik. Nem akadályozza meg a tápanyag, a víz vagy gyógyszereknek a mozgását és felszívódását a bélrendszeren keresztül. Egyúttal helyreállítja a bélhámszövetnek (bélsejteknek) a természetes funkcióját.

Az Utipro® plus másik hatását a húgyhólyagban fejti ki. Ez a készítmény hibiszkusz – propolisz tartalmának köszönhető. Mindkét természetes anyag flavonoidokban és szerves savakban gazdag. A két komponens vesén történő kiválasztást követően a húgyhólyagban a vizelet pH értékét csökkenti (vizelet savanyítás) és ezáltal a baktérium számára a szaporodáshoz kedvezőtlen környezetet teremt.

Az Utipro® plus nem tartalmaz sem a D-mannózt, sem pedig tőzegáfonyát. Természetes alapon működik és a hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt! A nem komplikált (láz nélküli, erősszag nélküli vizelet vagy a nem véres vizelet esetén) akut probléma esetén a klinikai vizsgálatok alapján javasolt 5 egymást követő napon keresztül naponta 2 kapszula szedése. Az Utipro® plus használata a visszatérő fertőzéses megbetegedés elkerülése érdekében klinikai vizsgálattal szintén igazolt. A visszatérő fertőzéses megbetegedés elkerülése érdekében javasolt 15 egymást követő napon keresztül naponta 1 kapszula szedése. A termék szedését évente több alkalommal is meg lehet ismételni.

Egyszerűen tegye be az Utipro® plus -t a házi elsősegélydobozába, hogy a húgyúti fertőzés első kellemetlen tüneteinek megjelenésekor elsősegélyként bármikor kéznél legyen. Az Utipro® plus új készítmény Magyarországon, amit probléma esetén érdemes kipróbálni!

Minden gyógyszertárban vény nélkül (VN) kapható!

Egészségpénztári (EP kártya) elszámolásra is megvásárolható!

Az egyes gyógyszertárakban elfogadott egészségpénztári kártyák eltérőek lehetnek. Vásárlás előtt kérjük, hogy érdeklődjön a gyógyszertárban!