Elég volt már a húgyúti fertőzésekből!
NYÁR az Utipro® Plus-szal

Hölgyek, újdonság a nem komplikált húgyúti fertőzés ellen!

Itt a forró nyár és végre teljes mértékben élvezhetjük kedvenc szabadidős tevékenységeinket,mint az utazást, az úszást, a kerékpározást, a túrázást és egyéb kerti aktivitás. Nagy gondossággal megtervezzük a családi vagy baráti összejöveteleket a kerékpártúráktól kezdve a frissítő fürdőzésen át az esti szalonnasütésig. Nagyban zajlik a szórakozással teli hétvége, amikor váratlanul jelentkezik a már ismert szaladgálás a mosdóba és gyorsan erősödő fájdalommal és égéssel járó vizelés….

Oda a kellemes hangulat!!! Igen, így van ez! A meleg, a víz és a mozgás a valódi nyári elemek, de sajnos egy kellemetlen húgyúti fertőzést is hozhatnak nekünk. Statisztikák szerint a 24 év alatti nőknél háromból egy szenvedett már a húgyúti fertőzésben és a hölgyek több, mint a fele életük során legalább egyszer megfertőződik.

Egyes fertőzések nagyon kellemetlenek és fájdalmasak lehetnek, azonban általában komplikáció mentesek és rövid gyógyulási idő alatt lezajlanak. Ismétlődő fertőzések gyakori munkaképtelenséghez, gyakran rezisztenciával járó emelt antibiotikum-szedéshez és ennek következtében az életstílus kényszerű változásához vezetnek.

Az ismétlődő fertőzések után sokan tanácstalanok, és inkább kerülik azokat a tevékenységeket, amelyek látszólag táplálják ezen problémákat.

Az uropatogén baktériumtörzsek (az alsó húgyúti fertőzést okozó baktériumok) forrása a bélrendszer és ezen baktériumok felelősek az összes húgyúti fertőzés közel 90 %-áért. Az E. Coli baktérium azonban a bélflórának a legfontosabb képviselője és a jelenléte elengedhetetlen a bélben zajló emésztési folyamatok normális lefolyásához. Azonban, ha bekerül a húgyúti rendszerbe, nem kis problémákat okoz. A nem komplikált húgyúti fertőzés jellegzetes tünetei az égő, szúró fájdalommal járó vizelés, a gyakori vizelési inger és az alhasi fájdalom.

Hogyan lehet megakadályozni ezeknek a baktériumoknak az elszaporodását és hogy csak olyan mennyiségben maradjanak a szervezetben, ami feltétlenül szükséges, valamint ne szenvedjünk a húgyúti fertőzés körüli állandó körforgástól?

A jó megoldás a bélfal fiziológiai funkciójának a helyreállítása és a húgyhólyag természetes immunitásának a megerősítése.

Az Utipro®Plus   egy eredeti, kettős hatással rendelkező új készítmény, melynek hatása mind a bélben, mind a húgyhólyagban jelentkezik.

Az Utipro®Plus xyloglukánt (zselatin jellegű térhálósított komplex), propoliszt és hibiszkuszt (Hibiscus sabdariffa száraz kivonata) tartalmaz. A xyloglukán a kapszula bevétele után változatlan formában halad át a gyomor savas környezetén és a bélnyálkahártya hámsejtjein védő biofilmréteget képez. Ez a filmréteg megakadályozza az E. Coli baktérium bélfalon történő megtapadását és elszaporodását. Ez a hatás csökkenti a bélrendszeren kívüli elvándorlását és a húgyúti rendszer felé történő terjedését.

A xyloglukánnak hasonló az összetétele, mint a természetes bélnyálkahártyának, ezért úgy is viselkedik. Nem akadályozza meg a tápanyag, a víz vagy gyógyszereknek a mozgását bélrendszerben és azok felszívódását sem befolyásolja, továbbá helyreállítja a bélhámszöveteknek a természetes funkcióját.

Az Utipro®Plus másik hatása a húgyhólyagban jelenik meg, amely a hibiszkusz és propolisz virágainak a tulajdonságának köszönhető. Mindkét természetes anyag szerves savakban gazdag, amelyek a vizelet pH értékét csökkenti (vizelet savanyítása). A savas környezet kedvezőtlen a baktériumok számára.

Az Utipro®Plus újdonság Magyarországon és természetes alapokon működik. Ez egy gyógyászati segédeszköz, nem egy étrend-kiegészítő, továbbá a hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt. A nem komplikált akut húgyúti megbetegedés esetén 5 napon keresztül naponta 2 kapszula szedése javasolt. Megelőzéskén javasolt 15 napon keresztül naponta 1 kapszula szedése. A termék szedését évente több alkalommal is meg lehet ismételni. Antibiotikumos kezelés előtt vagy azzal egyidejűleg is szedhető. Szinergikus hatása van antibiotikummal szemben, amit semmilyen esetben nem helyettesít, hanem erősen növeli a hatását.

Próbálja ki ezt az újdonságot, minden gyógyszertárban vény nélkül megvásárolható, akár egészségpénztári elszámolásra (EP kártya) is.

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön a gyógyszertárban.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!