TÉL 2022-2023

Hölgyeim, itt az újdonság a húgyutak nem komplikált fertőzése ellen!  

Itt van a tél és vele együtt a hó és a fagyok, de az eső és a sár is, amelyek kitűnően alkalmasak a megfázásra. Hirtelen hőmérséklet és a páratartalom változások a csökkent immunitással együtt sok nő számára húgyúti fertőzés kialakulásához vezet. A családi kirándulás után jelentkező kellemes fáradság helyett inkább a hirtelen és gyakori szaladgálást a mosdóba és az égető érzéssel vagy a gyorsan erősödő fájdalommal járó vizeléssel térünk haza.

Magára ismert?

...de semmi vész, a megoldás közel van... 

Kedves lányok és nők, próbálják ki a húgyúti fertőzések megelőzésére szolgáló vény nélkül kapható készítményt!

Itt van a tél és vele együtt a hó és a fagyok, de az eső és a sár is, amelyek kitűnően alkalmasak a megfázásra. Hirtelen hőmérséklet és a páratartalom változások a csökkent immunitással együtt sok nő számára húgyúti fertőzés kialakulásához vezet. A családi kirándulás után jelentkező kellemes fáradság helyett inkább a hirtelen és gyakori szaladgálást a mosdóba és az égető érzéssel vagy a gyorsan erősödő fájdalommal járó vizeléssel térünk haza.

Az UTIPRO® plus -t már a fertőzés első tüneteinek jelentkezésekor elkezdheti szedni, de nagyon gyakori a megelőzésként történő szedése, azaz naponta 1 kapszula 15 napig.

Statisztikák szerint a 24 év alatti nőknél háromból egyet kezeltek már húgyúti fertőzéssel és több, mint a fele legalább egyszer az életében megfertőződik. Ritka esetben a fertőzés nagyon kellemetlen és fájdalmas is lehet, azonban többnyire komplikáció mentes és rövid a gyógyulási idő. Ismétlődő fertőzések gyakori munkaképtelenséghez, fokozott antibiotikum szedéshez vezetnek, és ennek következtében az életstílus kényszerű változásához. Ismétlődő fertőzés után sokan átgondolják az addigi tevékenységeiket és inkább kerülik azokat, amelyek látszólag táplálják ezen problémákat. Sokan úgy gondolják, hogy egyszerűen „fogékonyak” az ilyen a fertőzés iránt, de kevesen tudják, hogy a fertőzés valódi oka (akár az esetek 80%-ban) a sokszorosan túlszaporodott bélbaktériumok (főleg az E. Coli baktérium). Ez a baktérium a bélflóra egyik legfontosabb képviselője és jelenléte elengedhetetlen a bélben zajló normális emésztési folyamatok során. Azonban, ha a bélben túlszaporodik és bekerül a húgyúti rendszerünkbe, akkor nem kis problémákat okoz.

Mit lehet tenni? A megoldás a természetes anyagokat tartalmazó új, gyógyászati segédeszköz, az UTIPRO® plus használata. A készítmény eredeti, kettős hatással bíró újdonság, amely hatását egyrészt a bélrendszerben, másrészt a húgyhólyagban fejti ki. A bélrendszerben a xyloglükán és a zselatin felelős a hátásért, melyek a szer bevitele után változatlan formában haladnak át a gyomor savas környezetén keresztül, majd a bélnyálkahártya hámsejtjein biofilm réteget képez. Mechanikusan hat és megakadályozza az E. Coli uropatogén baktérium törzseinek a megtapadását, szaporodását és a húgyutak felé történő vándorlását. A xyloglükánnak hasonló az összetétele, mint a természetes bélnyálkahártyának, ezért úgy is viselkedik. Nem akadályozza meg a tápanyag, a víz vagy gyógyszereknek a mozgását a bélen keresztül és azok felszívódását sem befolyásolja. Egyúttal helyreállítja a bélhámszövetnek (bélfelületnek) a természetes élettani funkcióját.

Az UTIPRO® plus másik hatását a húgyhólyagban fejti ki. Ez a készítmény propolisz és hibiszkusz tartalmának köszönhető. Mindkét természetes anyag szerves savakban gazdag, amelyek a vizelet pH értékét csökkentik (vizelet savanyítás) és ezáltal a baktérium számára kedvezőtlen környezetet teremt.

Az UTIPRO® plus nem tartalmaz sem a D-mannózt, sem tőzegáfonyát, természetes alapon működik, és a hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt. A nem komplikált (láz nélküli, erősszag nélküli vizelet vagy a nem véres vizelet esetén) akut probléma esetén a klinikai vizsgálatok alapján 5 napon keresztül naponta 2 kapszula szedése javasolt. Az UTIPRO® plus a klinikai vizsgálatok eredményei alapján igazoltak megelőzésként történő használatra is. Megelőzésként javasolt 15 napon keresztül naponta 1 kapszula szedése. A termék szedését évente több alkalommal is meg lehet ismételni.

Egyszerűen tegye be az UTIPRO® plus-t a házi elsősegélydobozába, hogy a húgyúti fertőzés első kellemetlen tüneteinek jelentkezésekor elsősegélyként bármikor kéznél legyen. Az UTIPRO® plus új készítmény a hazai piacon, amit érdemes kipróbálni!

Minden gyógyszertárban vény nélkül kapható, egészségpénztári elszámolásra is megvásárolható!

Az egyes gyógyszertárakban elfogadott egészségpénztári kártyák eltérők lehetnek! Vásárlás előtt kérjük, hogy érdeklődjön a gyógyszertárban.